Kromme Rijn Loppet

Al meer dan 20 jaar is de Kromme Rijn Loppet de grootste rolski- & skiketocht van Nederland met 100+ deelnemers.

Vier samen met Vasa Sport de opening van de winter. Tijdens de KRL komt rollend Nederland bij elkaar voor een dag vol gezelligheid en sportiviteit

We hebben routes voor je uitgezet met verschillende afstanden, het maakt dus niet uit of je een beginnende of gevorderde roller bent.

Kies uit één van de aftanden 11km, 19km, 30km of 65km (m.u.v. 2e deel van de 65km). Zo rol je op je eigen tempo en kan iedereen meedoen, beginner en gevorderden rolskiers en crossskaters. Bij voldoende belangstelling wordt er ook een Nordic Walking route uitgezet van ca 11km

Altijd superleuk om iedereen zo lekker actief te zien genieten – Anna van der Rhee

’s Ochtends kom je aan bij de Vasa Shop in Cothen en pak je een lekker bakje koffie of thee en praat je bij met de mensen die je vandaag weer eens ziet. Zorg wel dat je optijd bent omgekleed want voordat de toertocht start krijg je een typische Vasa warming-up van de meervoudige Nederlands Kampioene langlauf Anna van der Rhee!

Na de toertocht is er rede genoeg om nog even te blijven hangen. Vanaf 12:00 uur nodigen we je uit om samen met ons de winter te openen met een hapje en een drankje. Het is niet alleen gezellig, maar er is ook van alles te doen. De Vasa Shop is open met diverse aanbiedingen en in de werkplaats monteren wij de gekochte materialen en geven de ski’s een waxbeurt.