Verslag

Verslag Krommerijn Rolski Loppet 2006Afgelopen zaterdag, 21 oktober, ging alweer de 9e Krommerijn Rolski Loppet van start. Het aankomende winterseizoen werd hiermee op een sportieve manier ingeluid.


Dit jaar stonden er 30 enthousiaste rolskiërs aan de start. De meeste deelnemers hadden zich ingeschreven voor de tocht van 16 of 26 km, een enkele rolskiër reed de 65 km lange rolski tocht.

Om 09:00 uur druppelden de eersten sportievelingen binnen bij het Vasa kantoor om zich in te schrijven voor de rolskiloppet. Er heerste direct een reünie sfeer onder de deelnemers.
Om 10.00 uur werd na een kort welkomstwoord het startsein gegeven door Quincy.

De weergoden waren ons tijdens deze 9 editie goed gezind. Droog, fris maar zeker niet koud en een beetje wind maakten het deze dag optimaal voor een mooie rolskitour.

Na afloop van de Rolski Loppet kon er tijdens de Winteropening genoten worden van een drankje en een kleine versnapering. Op het kantoor en in de Vasa Shop werden de ervaringen en belevenissen van de ochtend uitgewisseld. In de Vasa Shop kon men bovendien profiteren van een aantal mooie aanbiedingen.

Vasa Sport kan terugkijken op een zeer geslaagde dag en wil iedereen bedanken voor zijn of haar medewerking aan de Krommerijn Rolski Loppet.
Wij hopen dat we volgend jaar weer veel deelnemers mogen ontvangen aan de start van de 10e! Krommerijn Rolski Loppet. Voor nu wensen we iedereen een mooi en sportief winterseizoen toe!

Met sportieve groet,

Het Vasa Sport-team